Åbningstider og gudstjenester i august

Kirken er åbent hver tirsdag og torsdag kl. 16.00-18.00 og under gudstjenesterne.

Gudstjenester i august:

18. august (onsdag) kl. 17.00 – vågenat på kirkeslavisk. Skriftemål.

19. august (torsdag) kl. 8.30 – skriftemål, kl. 9.00 – den guddommelige liturgi på kirkeslavisk. Efter liturgien er der velsignelsen af æbler, vindruer og andre frugter (så kom med dem!)
Denne dag fejres der Jesu Kristi Forklarelse.

27. august (fredag) kl. 17.00 – vågenat på dansk. Skriftemål.

28. august (lørdag) kl. 9.30 – skriftemål, kl. 10.00 – den guddommelige liturgi på dansk.
Denne dag fejres der vor Allerhelligste Gudsføderskes Hensovelse.

28. august (lørdag) kl. 17.00 – vågenat på kirkeskavisk. Skriftemål.

29. august (søndag) kl. 9.30 – skriftemål, 10.00 – den guddommelige liturgi på kirkeslavisk. Efter liturgien er der velsignelsen af nødder (så kom med dem!)
Denne dag fejres der det ikke af menneskehånd gjorte Billede af Kristus. Efterfesten af vor Allerhelligste Gudsføderskes Hensovelse.

Du er velkommen til gudstjenesterne på følgende adresse: Viby Præstegård, Kirkestien 1, 8260 Viby J, Aarhus.