Invitation til aftensmad

Kære brødre og søstre!

I Kirken er det kke kun vigtigt at samles for fælles bøn, men også for at holde trosfællesskab. Man kan for eksempel huske agapemåltid som en vigtig del af kristenliv i de første århundreder, undertiden kaldet “kærlighedsspisning”. På en eller anden måde kan vores almindelige fælles måltid efter gudstjenesten kaldes en slags agapa. Men efter søndagsgudstjenesten er der normalt alt for lidt tid til kommunikation – alle skynder jo sig hjem…

Med kirkens forstander fr. Sergijs velsignelse inviterer vi alle til et fælles måltid og fællesskab på Mortens (den hellige Martin af Tours) aften. Den hellige Martin er en helgen i den udelte kirke (ligesom den hellige Klement af Rom). I den ortodokse kirke fejres hans dag på en anden tidspunkt, end hos protestanterne – dvs. 25. oktober. Vi inviterer jer Mortensaften 24. oktober (søndag) kl. 17.00 til en fælles middag for kommunikation i uformelle omgivelser. Vi vil spise og hygge os ligesom en stor familie. Fader Ilia (Elias) vil også være til stede. Der vil serveres traditionel for Mortensaften mad med gås. Alle er inviteret uanset køn, alder, bopæl mv.

Omkostningerne ved en middag pr. person anslås til 145 kroner i gennemsnit. Hvis du ikke har mulighed for at betale præcis sådan et beløb, kan du overføre så meget som du kan – i dette tilfælde er jo din deltagelse og godt humør, der er det vigtigste. Pengene til aftensmaden kan overføres til kirkenskonto 7120  0001339679 (Sydbank) mærket “Mortensaften” frem til og med den 19. oktober – så vi kan beregne, hvor mange mennesker der vil deltage, og have tid til at købe ind. Hvis du har særlige ønsker vedr. mad eller drikkevarer (f.eks. hvis du ikke spiser kød eller ikke drikker vin…), bedes du skrive om det til kirken klement@klementskirke.dk (indtil den 19. oktober).

Vi glæder os at se jer 24. oktober (søndag) kl. 17-20 til aftensmad på adressen: Kirkestien 1, 8260 Viby J, Århus.

Du er også velkommen til at komme før kl. 17 for at hjælpe 🙂

Menighedsrådet