Kirkekalenderen

Vores kirke har med metropolit Mark af Berlin og Tysklands velsignelse udgivet den ortodokse vægkalender for 2022 for første gang. Kalenderen er dedikeret til den Store Hellig, som tidligere har været meget æret i Rusland, kendt i Vesteuropa og som også er skytshelgen for Aarhus og vores kirke – til bispemartyr Klement af Rom. I den farverige kalender er med detaljer beskriver hans liv og mirakler.

Kalenderen er dobbeltsproget, dvs. den er både på dansk og russisk. Den indeholder information om kirkelige højtider, faster og den mad, der er velsignet at spise under dem; den har også nogle bemærkninger om begivenheder i løbet af kirkeåret.

Kalenderen købes i vkores kirkekiosk. Vi håber, at den vil være spændende, praktisk og nyttig for jer. Ved at købe denne kalender støtter I vores kirkens udvikling.

Menighedsrådet